Черил се оказа най-секси футболна съпруга
Черил се оказа най-секси футболна съпруга / netinfo
Британското списание “Nuts” направи собствена класация за най-сексапилните съпруги на футболисти. Безспорно играчите и техните половинки много често попадат по страниците на светските издания, като не е тайна, че повечето от нежните създания прекарват голяма част от времето си в козметичните салони, вместо да въртят къща и семейство.

Лидер в своеобразната класация е певицата от Girls Aloud Черил Коул, която обаче напоследък не е в много топли отношения със съпруга си – Ашли Коул. Преди няколко седмици медиите раздухаха скандалната новина, че играчът на Челси е изневерил на съпругата си с 22-годишна фризьорка.

Половинката на Маркъс Бент – Джема Аткинсън е заела втората позиция с пищните си форми, на които преди се радваше Кристиано Роналдо, а сега нападателят на Уигън. Тройката допълва момичето, което ощастливява дните на контузения Роналдо. Докато се възстановява от травмата, компания на бразилската звезда ще прави моделът Раиса Оливейра.

В списъка на “Nuts” се оказа и съпругата на вратаря на националния отбор на Италия и Ювентус Джанлуиджи Буфон – чешкият модел Алена Середова. В края на 2007 година красавицата дари световния шампион с момче, което обаче в никакъв случай не се отрази на физиката и прекрасната й външност.

Още една славянка намери място в класацията на списание “Nuts” – Анастасия Косенкова, която в миналото си също се е занимавала с музика. Красавицата е съпруга на национала на Беларус и полузащитник на Арсенал – Александър Хлеб. Двамата сключили граждански брак в края на 2006 година, но доста дълго време го криха от медиите.

Какъв рейтинг на най-сексапилните футболни съпруги щеше да е това, ако в него не бе включена и Виктория Бекъм, но тя е поставена доста назад в подреждането. Въпреки кльощавата й фигура и честите посещения при пластичния хирург, Пош Спайс намери място в класацията. Според някои специалисти, впечатление правят правите и дълги крака на Виктория.