Бойко реми между Сливен и Локо София
Бойко реми между Сливен и Локо София / netinfo
Отборите на Сливен и Локомотив София не успяха да се победят в мач от 12-ия кръг на родния шампионат. Двубоят на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен приключи при нулево равенство.

Срещата започна доста равностойно като постепенно домакините успяха да наложат лек териториален превес. Първата голова опасност в мача дойде в 12-ата минута, когато звездата на Сливен Иван Стоянов не успя да преодолее Бонджулич от чиста позиция.

В последните минути на първата част гостите от Локомотив останаха с човек по-малко след втория жълт картон на Дарко Савич. Бранителя бе отстранен от игра за две груби нарушения срещу противникови футболисти.

Въпреки численото си предимство футболистите на Драголюб Симонович не успяха да се възползват максимално и все по-трудно успяваха да сътворят интересни положения пред Бонджулич.

В самия край на мача главния рефер Радослав Станев реши напълно да изравни силите на терена, изгонвайки от игра и Костадин Стоянов, който удари смяната Иван Пасков.

След последния съдийски сигнал на Станев, наставникът на сливналии Симонович изрази бурно недоволството си от рефера на срещата. Така след равенството Сливен събра актив от 21 точки и заема 4-то място в подреждането. Столичните „железничари” са на пето място с точка по-малко.