Батков: Томов е нахалник
Батков: Томов е нахалник / netinfo
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че Сашо Томов е един „абсолютен нахалник, щом продължава да говори такива глупости” по повод на това, че синият клуб е платил нереално малко данъци.

„Какво е платил той? Нищо! Когато плати, нека тогава обсъжда другите. Аз не знам дали всъщност той е мой колега, но май е такъв. Но за да си футболен президент, трябва да имаш футболно сърце, финансови възможности и морал. Вие си отговорете кои от тези качества притежава „колегата” Томов”, сподели адвокатът.

„Продължаваме да търсим дефанзивен халф. Днес ме сурвакаха с неприятната новина, че вратарят Божидар Митрев ще трябва да почива четири месеца, което означава, че сигурно ще търсим и нов вратар”, разкри още Батков. Стражът на Левски страда от контузия в лакътя. Травмата не даде възможност на вратаря да попада в групата на сините през пролетния дял на миналия шампионат.

„По отношение на Шампионската лига, трябва да бъдем реалисти. Непоставени сме в третия кръг, а половината от отборите, които можем да срещнем, просто са невъзможни за преминаване”, допълни Тодор Батков.

„Основният ни конкурент в българското първенство ще е съставът на Литекс, ЦСКА не са ни конкурент за титлата, но искрено им пожелавам да излязат от батака, в които попаднаха”, каза още собственикът на Левски.