Башов и Джангъра с номинации за Футболист на годината
Башов и Джангъра с номинации за Футболист на годината / netinfo
Играещите в Гърция Костадин Башов и Иван Русев – Малкия Джангър сензационно са получили гласове в анкетата Футболист на годината.

150 журналисти от 63 медии са дали своите гласове за 21 български футболисти. Гласуването ще приключи днес в полунощ. Най-вероятно церемонията за футболист на годината ще се проведе на 15 януари. Идеята на организаторите и футболния съюз е, че тогава в България могат да се приберат фаворитите за първото място Димитър Бербатов и Мартин Петров.

От друга страна в този период от годината състезаващите се в българското първенство футболисти ще бъдат на подготвителни лагери с отборите си. Получава се така, че Бербатов и Мартин Петров ще са в София да си получат наградите, а момчетата от А Група няма как да присъстват и да ги поздравят.

Ето и кои са номинираните футболисти, подредени азбучен ред: Александър Тунчев, Благой Георгиев, Велизар Димитров, Георги Петков, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Димитър Иванков, Димитър Рангелов, Елин Топузаков, Ивайло Петров, Ивелин Попов, Мартин Петров, Мартин Кушев, Малин Орачев, Марчо Дафчев, Станислав Ангелов, Стилиян Петров, Христо Йовов, Цветан Генков, както и споменатите преди това Иван Русев и Костадин Башов.