Албена и Максим се връщат на 1 април, ще направят шоу и в София
Албена и Максим се връщат на 1 април, ще направят шоу и в София / netinfo
Албена Денкова и Максим Ставийски се завръщат в България на 1-ви април, след като приеха поканата за три шоу-спектакъла в Япония. Дуетът ни ще танцува в Осака, Сапоро и Нагано.

„Подкрепата на японските фенове по време на Световното бе невероятна. От уважение им дължим тези участия, въпреки че сме безкрайно изморени и глезенът ми е подут. Мразя спортистите, които се оплакват, свикнала съм да играя с болки.”-споделя от страната на изгряващото слънце Денкова.

Тя и Максим вече имат доста солидни от финансова гледна точка предложения да работят като треньори в чужбина, но дуетът ни предпочита да остане в България и да развива родното фигурно пързаляне.

От големите суми, които ИСУ дава за световната титла в Токио, за двойката ни остават почти една четвърт, тъй като данъците са огромни, а и по предварителна договорка нашите делят наравно с треньорите Наталия Линичук-Генадий Карпоносов. Нашите бяха приятно изненадани от Гонг, след като им съобщихме, че родна банка ги премира с 10 хиляди лева.

Албена и Максим при всички положения ще направят и шоу в София в чест на второто им световно злато, отново ще поканят чужди звезди на леда. Вероятно този път ще искат малко по-дълга подготовка, спектакълът може да бъде реализиран след средата на април.

Още спортни новини в Gong.bg