500 VIP гости на Heineken ще гледат финала на Шампионска лига на най-големия дигитален киноекран в България
500 VIP гости на Heineken ще гледат финала на Шампионска лига на най-големия дигитален киноекран в България / netinfo
На 21 май Heineken, един от основните спонсори на УЕФА, ще събере в кино Арена Младост 500 VIP гости от различни сфери на спорта и шоубизнеса. На най-големия киноекран в България те ще изгледат битката за финала на Шампионска лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Челси.

20-метровият екран с висока разделителна способност и мощният дигитален Dolby Surround звук ще превърнат кинозалата в по-добро място за гледане на финала дори и от стадион “Лужники” в Москва.

Като официални гости на събитието са поканени някои от най-известните футболни личности, популярни лица от българския шоубизнес, както и представители на бизнес средите и чуждестранните мисии на Великобритания, Русия и Холандия в България.

Водещ на събитието ще е Димитър Павлов, професионалните коментари на срещата ще са дело на Витомир Саръиванов, а футболните страсти ще се нажежават от членовете на официалните фенклубове на Челси и Манчестър Юнайтед в България.

За всички фенове в залата е организирано виртуално разиграване на срещата с предварителни прогнози и резултати, като всички печеливши ще получат специални подаръци от Heineken. Вход: само с покани.