/ NOVA
Във видеото към песента са вплетени кадри от новия български сериал на NOVA
Рапърът Николай Николов - EXC и Михаела Филева представиха видеото към песента „Счупен град“ в „Събуди се“ тази сутрин. Песента е част от саундтрака на новия сериал на NOVAОтдел Издирване“, спечелил любовта на зрителите, които всеки петък в 22:00 ч. следят с интерес заплетената криминална история. В клипа на „Счупен град“ са вплетени въздействащи и ефектни кадри с главните герои на телевизионната поредица.

Щастлива случайност събира Михаела и EXC в общия им проект по време на записите на албума на певицата „Нова страница“. В едно от студиата, в които изпълнителката работи, пристига демото на EXC, придружено от въпроса „Имате ли идея кой може да се включи?“. 

отдел издирване счупен град
NOVA

Михаела припознава себе си като този човек и няколко часа по-късно е готова с мелодията, текста и изпълнението на припева. Тракът е включен във втория студиен албум на успешната певица, както и в албума „Декември“ на EXC и не остава незабелязан за феновете, които го откриват и слушат в дигиталните музикални платформи.

В началото на 2021 г. творческият екип на „Отдел Издирване“ решава да включи в саундтрака на криминалния сериал българска песен, която да отговаря на атмосферата на филмовата продукция. Спира се на „Счупен град“ и отправя покана към изпълнителите, която включва и създаване на видеоклип с кадри от телевизионната поредица.

отдел издирване счупен град
NOVA

Предизвикателството е прието и към него се присъединява Павлин Иванов – Башмоушън, който режисира и заснема кадрите на Михаела и EXC. Монтажът на видеото е дело на Виктория Радославова, която успешно съчетава силните филмови моменти с музикалните изпълнения.

отдел издирване счупен град
NOVA

Видеото на „Счупен град“ вече може да гледате онлайн и в телевизионния ефир. Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com