В новия епизод на уеб сериала Бела и София продължават тихата война за сърцето на Ники
Невинаги очакванията се оправдават, особено когато момчето, което харесваш, те приема само като приятел. С този извод се сблъсква София, след като опитите й да се сближи с Ники по време на заснемането на новото й видео, се оказват безрезултатни. Затова тя предприема друга тактика и решава, че ще провокира неговото внимание като бъде негова приятелка.

Бела, от друга страна, се чувства разочарована заради несъстоялата се среща между нея и Ники предишната вечер. Обидата се засилва и от една провокативна снимка на София, качена в социалните мрежи заедно с Ники, която променя изцяло отношението ѝ към чаровния си съученик. Безразличието на Бела озадачава Ники и предопределя преосмислянето на създалата се ситуация. Учудването му е толкова голямо, че той шеговито ще заключи, че разбирането на жените е по-сложно дори и от математиката.

София и Алекс
netinfo

Защо Ники мисли така? Разберете в новия епизод на „Следвай ме“.

Ники
netinfo

Междувременно между Петя и Йоан се създава напрежение, след като тя разбира, че той работи почасово в магазин за хранителни стоки – нещо, което той ревниво пази в тайна. Как ще се развие този конфликт, вижте първо в „Следвай ме“.  

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.