/ NOVA
От 27 юни, в продължение на девет седмици, киноманите избират какво да гледат всеки понеделник
За десета поредна година филмовият канал KINO NOVA ще даде шанс на зрителите да изберат кой филм искат да гледат в понеделник вечер от 21:00 ч. От 27 юни, в продължение на девет седмици, за любовта на киноманите в емблематичната кампания “Великият понеделник“ ще се борят по две хитови заглавия. На 4 юли от 21:00 ч. ще стане ясно коя е първата лента, събрала повече зрителски гласове на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

Изцяло подчинен на волята на зрителя, „Великият понеделник“ ще предложи селекция от 18 хитови продукции. Покачващи адреналина екшъни, наелектризиращи приключения, спираща дъха романтика и първокласни комедии са само част от разнообразните предложения, които ще се борят за одобрението на публиката.

Освен избора на филм филма в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на кампанията „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA – „Съдбата на филма решаваш ти!“.

Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.