/ vbox7
Кои теми и личности се нареждат в Tоп 100 на платформата за забавление
Годишната класация за най-популярното съдържание на българската платформа за забавление Vbox7 през 2021 г. вече е достъпна онлайн. Тя е разделена в две отделни категории – Tоп 100 на най-гледаните видеоклипове и Tоп 100 на най-четените статии.

Първите две места на видеокласацията за 2021 г. се поделят между новини, свързани с COVID-19 пандемията. След тях се нарежда видео за Меган Маркъл с драматични признания, превърнали се в скандал за кралското семейство през изминалата година. Най-голям интерес сред българските популярни лица са предизвикали видеата, свързани с Мария Бакалова, Лорина Камбурова, Денис Теофиков, Александра Петканова и други.

„Игри на волята“ е риалити форматът с най-много попаднали видеа в класацията, а някои от участниците в екстремното приключение предизвикват сериозен интерес и в списъка с най-четени статии. Видеа от обичаните предавания “Като две капки вода“, „Маскираният певец“, „Един за друг“ и „Забраненото шоу на Рачков“ също попадат в класацията на Vbox7.

Първото място в Топ 100 на статиите за годината с над 350 000 прочитания заема материалът за опасния деликатес "Дълбоко пържена вода“. Сред първите 10 най-четени статии за 2021 г. се нареждат още материали за Крисия, Део, Никита и Боби от Big Brother, Тита, Ивайла Бакалова и кастът на култовия сериал „Под прикритие“. Сред участниците в актуалния сезон на „Игри на волята“ най-голям интерес е предизвикал Симеон с новината за раздялата с дългогодишната си приятелка, а Морунов и Паулина са успели да намерят място сред първите 20.

Двете класации на Vbox7 предлагат поглед върху най-интересното от изминалата година в сферата на развлечението, шоубизнеса, спорта и социалните мрежи, като не липсват интересни вайръл трендове, популярни инфлуенсъри и всичко най-споделяно и коментирано от Instagram и TikTok.

Цялата класация с най-гледаните видеоклипове и най-четените статии във Vbox7 за 2021 г. можете да видите тук: https://www.vbox7.com/top2021.