Комбина
Комбина / NOVA
Стефан Цанев за скандала на седмицата с кирилицата и две от звездите в "Бензин" - Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова - тази неделя от 17.00 ч.
След финала на "Откраднат живот" в "Комбина" тази неделя по NOVA гостува една любима екранна двойка – Луиза Григорова и Наум Шопов - младши. Те ще разговарят с Лора Крумова за приятелството в живота и партньорството на екрана. И още: неразказвани истории от снимачната площадка на един от най-успешните български сериали "Откраднат живот".

Провокиран от скандала на седмицата с кирилицата, който предизвика реакции в България и Русия, в предаването ще гостува и писателят Стефан Цанев. Вижте неговата версия и хроники на истината за пътя на азбуката.

Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки ще застане пред Лора Крумова само ден след посещението си във Ватикана при папа Франциск, като част от българската делегация. Един разговор за делата срещу него, свалянето на имунитета и оценка на работата на кабинета "Борисов 3".

След фурора на най-новия български филм "Бензин" на режисьора Асен Блатечки в "Комбина" зрителите ще се срещнат с две млади актриси, които правят впечатляващи роли в него. Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова в интервюто на Галя Щърбева за „Комбина”.

В късия си разказ Мария Йотова представя историята на 80-годишен българин, който обиколи света за 2 години.

Очаквайте и френската соул кралица с африканска душа – Имани, която ще има концерт в Благоевград на 17 юни, част от голямото събитие "Франкофоли".

Краси Боев отново провокира зрителите на Комбина с персонажа си – интернет сензацията Мис Тигрова. Дали провокацията й отива и какво се крие зад образа в мрежата – вижте в интервюто тази неделя.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и Facebook страницата на "Комбина”.

Лора Крумова
NOVA