Шеф под прикритие
Шеф под прикритие / netinfo
Дори синът на дегизирания шеф не успява да го разпознае след визуалната трансформация, която претърпява за предаването
В третия епизод от новия сезон на документалното риалити „Шеф под прикритие“ този петък от 21.00 ч. по NOVA изпълнителният директор на „ЕРА-България“ – Антон Андонов се подлага на пълна визуална трансформация, за да получи истинска обратна връзка от консултантите на фирмата. ЕРА е глобална компания с над 45 години опит в бизнеса с продажбата на жилищни имоти, а в България е представена от 11 години.

Антон Андонов
netinfo

Професионалната мотивация на Антон Андонов е да установи реалната гледна точка на консултантите за работата, изказана пред колега, а не такава, каквото биха я споделили пред изпълнителния директор. За целта шефът, влязъл в частния бизнес през 1992 г., се превръща в геодезиста Теодор Михайлов - начинаещ скромен колега от Силистра, на който се налага да се запознае с основните специфики на работата по време на снимките на фиктивни корпоративни видеа за обучения на нови служители.

Антон Андонов
netinfo

Истинското доказателство за успеха на пълната промяна във визията му е фактът, че дори синът на Антон не успява да го разпознае. Само часове по-късно обаче при първата среща с консултантка от един от офисите на компанията шефът е на косъм да бъде разкрит. Следва игра на котка и мишка и само хладнокръвието на мениджъра спасява ситуацията. Запознат в детайли с аспекти на работата, шефът под прикритие провокира служителката с неудобни въпроси още по време на първия оглед и открива отклонения от фирмените правила.

В следващите няколко дни изпълнителният директор ще научи повече за проблемите, с които се сблъскват работещите жени, които сами отглеждат малки деца, а млад и амбициозен консултант ще го предизвика с надменното си поведение.

Очаквайте изключително нестандартните, драматични и стресови ситуации, в които ще попадне Антон Андонов в новия епизод на „Шеф под прикритие“ този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.