Шеф под прикритие
Шеф под прикритие / netinfo
Над една трета от активното население е предпочела премиерата на предаването
Успешен старт отбеляза и вторият сезон на уникалното за България документално риалити "Шеф под прикритие". Над една трета от активното население у нас (18-49 г.) предпочете премиерата на предаването пред съдържанието на втората по гледаемост телевизия по същото време, като делът на NOVA е с над 13 пункта по-голям. Приблизително същата преднина NOVA има и сред зрителите на възраст 18-34 години. Над два пъти по-голям дял от bTV по същото време "Шеф под прикритие" постигна сред активното градско население (18-49 г.)

„Шеф под прикритие“ реализира над 10 000 видео гледания в сайта на NOVA по време на телевизионното излъчване, над 12 000 гледания са осъществени до момента в платформата NOVA PLAY и повече от 5 000 в сайта Vbox7.com.

дял от зрителите
netinfo

В премиерния епизод на новия сезон основателят и управител на фирма за домашни помощници Владислав Симов, влезе под прикритие в собствената си компания, за да провери лично спазват ли се стандартите в нея. Младият предприемач призна, че участието му в предаването е било сериозно предизвикателство и е открил неща, за които не е подозирал.

Вторият сезон на успешното риалити представя на зрителите интригуващи реални ситуации с нови големи шефове на компании в България и още по-големи истории за бизнеса по начина, по който се случва извън административните офиси. Мениджърите напускат своите удобни бюра и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си компании, напълно дегизирани, за да не бъдат случайно разпознати от служителите. Целта е да разберат какви са проблемите отвътре и какво да направят, за да подобрят бизнеса си.

В петък – за старта на новия сезон на „Шеф под прикритие“, национално представителни работодателски организации изразиха благодарността си към NOVA и продуцентите на предаването за това, че правят възможно представянето на добрите мениджърски практики, променят стереотипите и показват човешкото лице на бизнеса.