/ NOVA
Критични случаи ще обединят приятели и врагове в „Св. Анастасия“
Интриги, борба за власт и екстремни ситуации ще въвлекат лекарите на „Св. Анастасия“ в мрачен сюжет с неясен край. В желанието си да се добере до директорското място, доцент Мазов ще използва цялата информация, с която разполага, за да компрометира своите колеги. В надпреварата за овакантеното място ще се впусне и професор Цонев, който все още се надява да се завърне на познатия и значим пост.

Събирайки информация за Фотев, Васко отново ще успее да създаде интриги в болницата, които този път ще прераснат в измислен любовен триъгълник.

Откраднат живот
NOVA

За други дилемата в емоциите ще бъде по-истинска от всякога – въпреки опитите си да намери път към доктор Хаджихристев, Кая отново ще се почувства изгубена. Дали разбитото й сърце ще потърси утеха на друго място, зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ по NOVA.

Откраднат живот
NOVA

Притеснен от изчезването на доктор Чилингирова, Тасев ще се опита лично да я открие и да разбере какво се случва с нея. Безизходната ситауция ще го провокира да заложи всичко на карта и да извърши немислимото.

Любими герои се завръщат в „Откраднат живот: Антитела“

Критични случаи с пациенти ще обединят врагове, бивши двойки и разколебани в доверието си колеги, напомняйки им за смисъла на човешкия живот. Дали лекарите ще успеят да се върнат към значимите отношения? Колко струва властта в „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите в NOVA PLAY.