Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша
Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша / БГНЕС
Президентът Румен Радев и първата дама се срещнаха с българската общност в Полша. Двамата съчетаха тоалетите си-Десислава Радева бе избрала елегантна червена рокля, а държавният глава черен костюм, допълнен от червена вратовръзка.

ВИЖТЕ КАК ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПЪРВАТА ДАМА СЪЧЕТАВАТ ТОАЛЕТИТЕ СИ НА РАЗЛИЧНИ СЪБИТИЯ

Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша
БГНЕС

Като допълнение към визията си, първата дама бе избрала малка, розова чанта и семпли, стилни бижута. Вярна на стила си, Десислава Радева отново бе избрала естествена визия за косата си.

Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша
БГНЕС

"Благодаря, че продължавате на полска земя да отстоявате своята българска идентичност, дух и култура и да ги споделяте с братския полски народ. Вие сте живият мост между нашите два народа и лицето на България в Полша", обърна се президентът Румен Радев към представители на българската общност в Република Полша по време на неговото първо посещение в страната в качеството му на държавен глава.

Първата дама придружи президента в Гърция, блесна с елегантна и семпла рокля (СНИМКИ)

"Връзките между България и Полша са в подем във всички сфери. И по отношение на двустранния стокообмен и инвестициите, и в сферата на икономическите проекти. Но най-важното, което свързва нашите два народа, са дълбоките исторически, духовни и културни връзки", заяви още Румен Радев.

Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша
БГНЕС

Българският президентът е на работно посещение в Република Полша за участие в срещата на най-високо равнище на инициативата "Три морета", която обединява дванадесет държави от региона на Централна и Източна Европа, и в Глобалния форум, организиран от Атлантическия съвет.
 
БГНЕС