Веско спечели пореден елиминационен двубой
Само ден преди големия финал в „Игри на волята: България“ войните получиха изненадващи видео поздрави от най-близките си хора, които ги развълнуваха, но и дадоха нова доза сили за последните битки в играта. В битката за имунитет пред всеки имаше въже с пет възела, за което трябваше да се хванат. На определен интервал трябваше да сменят захвата си. Най-дълго отново останаха Пламен и Юлиян, но този път битката спечели учителят, който издържа 23 минути и 40 секунди и по този начин спечели имунитет.

Последният съвет се проведе днес и той показа другото лице на участниците, защото след него повече номинации няма да има. Веселин събра два гласа и отиде на битка, но другите бяха с по една номинация и на Юлиян се падна тежката задача да избере кой да е противникът на Веско. За голяма изненада учителят избра това да е Пламен, което разочарова пожарникаря, защото именно той до този момент беше най-силната подкрепа на Юлиян. „Това негово решение е много елементарно. Иска да му е лесно. Това показва кой какъв е“, бяха думите на Пламен.

Игри на волята
NOVA

„Не очаквах да ви видя тук днес. Днес Юлиян показа, че е най-хитрият от всички“, с тези думи Александра Сърчаджиева посрещна двамата войни на Арената. Пламен и Веско първо трябваше да разбият шифър с числа, прескачайки стена и преброявайки плодовете и зеленчуците на сергия с плодове. Шифърът освобождаваше сандък, в който имаше ключ с който трябваше да отворят ковчеже, в което имаше карта със символи, които трябваше да се разчетат и по тях да се свържат две въжета. Свързването на въжетата ги водеше до точно определена зона в пясъка, където трябваше да намерят четири торбички. В торбичките се намираха частите от лост, който трябваше да се сглоби и с него да се пренесе топка до ръка във въздуха. По-бързо се справи Веселин, който успя да се класира за финала утре, а Пламен остана на почетното пето място в шоуто. „Финал преди финала, не ти беше тука мястото“, бяха думите на Веско. „Не мога да се зарадвам на победата си. Пламене ти си велик“, сподели Веселин.

„Моята награда са думите на хората“, бяха последните думи на Пламен, а напускането му трогна най-много Добрин, който се разплака.

Игри на волята
NOVA

Утре вечер предстои големият финал в „Игри на волята: България“. До него достигнаха Юлиян, Веселин, Добрин и единствената дама, Ана Мария. Един от тях утре ще спечели голямата награда от 200 000 лева, а решението ще бъде на зрителите на NOVA. Кой ще е големият победител в първия сезон на шоуто ще разберем утре от 21:00 часа.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram