/ SportAnalytik
SportAnalytik България провежда 5 събития между март и май месец тази година, в които деца от 5 до 13-годишна възраст могат да открият най-подходящия спорт за себе си.
Искате детето Ви да спортува, но не можете да изберете спорт, който му подхожда. Записвали сте го на най-различни физически занимания и тренировки, но така и не сте „уцелили“ неговия талант? Ако искате детето Ви да е в добра физическа форма и да спортува с удоволствие и за здраве, SportAnalytik България има решение.

На 11.03, 1.04, 22.04, 13.05 и 27.05 2023 г. SportAnalytik България организира 5 нови събития в София. Мястото e напълно обновената спортна зала в Парк Военна Академия. Начало на събитието е 9:00 ч. и продължава между 2 и 4 часа. Програмата е подходяща за деца на възраст от 5 до 13 години.

SportAnalytik e световно доказана ефективна програма, помагаща на децата да открият силните си физически страни и да се влюбят в спорта.

Как SportAnalytik България помага децата да открият своя спортен талант?

Чрез 9 забавни теста върху физическите умения на детето, иновативният софтуер на SportAnalytik може да определи спортовете, които съответстват на неговия природен талант.

Детето първо загрява и след това се присъединява към малък отбор от деца на сходна възраст, воден от треньор. Отборът изпълнява поредица от разнообразни физически теста под формата на забавни упражнения, които измерват уникалните физически способности на всяко дете поотделно. Данните от тестовете се въвеждат в специален софтуер в края на събитието и резултатите са налични на момента.

Доволно от новооткритите си таланти, всяко дете си тръгва с препоръка за най-подходящите за него спортове (Доклад за талант и Доклад за Спорт). Всички участници получават и медали.

След старта в София, SportAnalyk България тръгва на турне из цялата страна с множество планирани събития. Повече информация може да откриете ТУК.

SportAnalytik България е финалист в конкурса ПРОМЯНАТА 2022 - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Reach for Change България.