Моделът Биляна Лазарова влиза в новия сезон на “Следвай ме”

Започна обратното броене до началото на новите епизоди на хитовата уеб поредица

Започна обратното броене до началото на новите епизоди на хитовата уеб поредица
На 17 септември във Vbox7.com стартира вълнуващият четвърти сезон на хитовата тийн продукция „Следвай ме“. Атрактивни участници, емоции и тайни очакват феновете в премиерния епизод на най-номинирания роден уеб сериал. Изпитанията за любимите ни герои започват с училищния лагер, на който присъства много известна Инстаграм звезда. Защо е там, не пропускайте да разберете в новите епизоди на поредицата.

Следвай ме
NOVA

В четвъртия сезон любовните отношения между любимите герои са силно разклатени. Изабела е с Даниел, а Ники с Марти, но докога? Изабела е изправена пред тежък избор, а една тайна е на косъм да бъде разкрита. Връзката на Йоан и Петя се развива повече от страхотно, но младата двойка е изправена пред нови изпитания. Алекс задълбочава отношенията си с Крис, но помежду им се появява напрежение. Всичко се обърква, когато на хоризонта се появява нова героиня, която ще обърка плановете на приятелите.

Талантливото попълнение в актьорския състав е красивата и харизматична Инстаграм звезда Биляна Лазарова. Обявена за „Тийн принцеса“ на 2017 г., чаровната дама е един от най-популярните ангели в проекта на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Megz Angels. В хитовата продукция InstaQueen, красавицата се превъплъти в ролята на безупречен ментор. Каква ще бъде нейната роля в „Следвай ме“, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com .

Гледайте първия епизод на любимия уеб сериал на 17 септември. Нови епизоди на „Следвай ме“ ще бъдат достъпни всеки понеделник и четвъртък първо по Vbox7.com.

Може да следите „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.