Индивидуално предизвикателство за перфектна презентация в Hell’s Kitchen (ВИДЕО)

Най-колоритният участник в предаването – Гичка се класира на седмо място

Най-колоритният участник в предаването – Гичка се класира на седмо място
Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21:00 часа по NOVA, шеф Ангелов ще постави индивидуално предизвикателство за перфектна презентация, а на помощ ще му дойдат видни експерти в кулинарията. След като Гичка напусна състезанието снощи, финиширайки на седмо място, днес още един ще се раздели с участието си в Hell’s Kitchen България.

Добре аранжираната чиния е нещото, което определя дали гостът ще се влюби от пръв поглед и днес шеф Ангелов ще подложи на изпитание умението на шестимата финалисти да правят перфектна презентация. Всеки от тях ще получи всичко необходимо за приготвянето на едно традиционно българско ястие, но ще трябва да му придаде съвременен прочит и най-вече да го поднесе по впечатляващ начин. За тази задача шеф Ангелов ще повика подкрепление от невероятни професионалисти. Шеф Андрей Стоилов, шеф Явор Захариев и шеф Владимир Тодоров ще се пристигнат в ресторанта на Hell’s Kitchen България, за да изберат най-впечатляващата чиния и да наградят нейния автор с незабравима разходка с яхта.

шеф Ангелов равносметка
NOVA

Вечерната резервация ще донесе със себе си още повече напрежение в кухнята, защото опасността от напускане на финалната права е все по-реална за професионалистите.

вечерна резервация
NOVA

За пореден път някои от тях ще станат жертва на лоши заготовки, а шеф Ангелов ще направи всичко възможно да им даде шанс да се отърсят от стреса и да завършат успешно вечерята. Дали това ще се случи и кой ще завърши на шесто място в състезанието, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

вечерна резервация
NOVA

Какво сподели Гичка в първото си интервю след напускането на Hell’s Kitchen България, тази сутрин в „На кафе“, можете да видите ТУК.

Гичка
NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.