Финалистите отиват на изпит по обезкостяване на пъдпъдъци
Шеф Ангелов ще провери познанията на финалистите в европейската кухня. След това всички ще бъдат подложени на обещания изпит по обезкостяване на пъдпъдъци, а тези, които не се справят със задачата ще бъдат строго санкционирани. В края на тазвечерния епизод на Hell’s Kitchen България, от 21:00 часа по NOVA, ще стане ясен и вторият номиниран тази седмица.

предизвикателство европейска кухня
NOVA

Всеки от финалистите в Hell’s Kitchen България трябва да притежава сериозни познания в световната кулинария и днес шеф Ангелов ще тества уменията на участниците да се справят с различни европейски кухни. Късметът ще определи коя държава и кой характерен за нея протеин ще се паднат на всеки един, а за останалите продукти професионалистите ще разчитат на бързата си мисъл и реакции в единствения по рода си Hell’s Kitchen покер. Създателят на най-добрата чиния ще получи страхотна награда, а останалите ще се заемат с приготвянето на заготовките за вечерта.

предизвикателство европейска кухня
NOVA

Преди вечерната резервация да започне обаче, всички ще се явят на обещания изпит по обезкостяване на пъдпъдък. Взискателният шеф Ангелов ще им даде само пет минути и ще очаква перфектни резултати, а за тези, които не се справят със задачата ще последват строги санкции.

предизвикателство европейска кухня
NOVA

Вечерната резервация за пореден път ще бъде изключително инфарктна. Шеф Ангелов ще се опита да разбере дали финалистите имат способността да се организират по станции без неговата помощ, но дали те ще се справят и ще успеят ли да издадат поръчките си, предстои да разберем. В края на епизода ще стане ясен и човекът, който ще се изправи срещу Дани Спартак в дуела на номинираните утре, а кой ще бъде той, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Вечерната резервация
NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.