Гранд Хотел Варна – домакин на фестивала “Принц и Принцеса на света”
Гранд Хотел Варна – домакин на фестивала “Принц и Принцеса на света” / netinfo

Между 23 и 29 юни Гранд Хотел Варна ще приветства Световния детски фестивал за красота, таланти и мода Prince & Princess of the World, който се организира от "Нови звезди". На подиума в Гранда момичета и момчета между 4 и 16 годишна възраст от различни държави ще блеснат със своите умения, красота и таланти по пътя към титлата Prince & Princess of the World 2013.

Верен на традицията си да е домакин на най-новите тенденции и това лято, Гранд Хотел Варна отново ще се превърне в блестяща сцена на модата и красотата. В периода 21-23 юни Форум Българска мода - най-голямото модно събитие в Североизточна България, ще покаже новите модни тенденции. Месец по-късно на 17 август "Mис Варна 2013" ще украси подиума и парка на звездния комплекс в Св. Св. Константин и Елена.

Гранд Хотел Варна  домакин на фестивала Принц и Принцеса на света
netinfo

Освен за любителите на модата и красотата, Гранд Хотел Варна е предпочитано място и за привържениците на спорта. Между 18 юни и 3 юли тук ще се проведе Десетият юбилеен фестивал по шахмат „Надежди на света" и VII Международен турнир „Open Varna", организиран съвместно със Сдружение шахматен клуб "Веселин Топалов 2006".

И това лято Гранд Хотел Варна е едно от най-популярните места за почивка на нашето Черноморие. Той печели своите гости с уникалната формула All Inclusive Premium, която предлага разнообразни допълнителни услуги към стандартния All Inclusive без допълнително заплащане. На разположение на гостите на петте хотела са собственият плаж на комплекса с безплатен шезлонг и чадър; алкохолни и безалкохолни напитки денонощно; следобедни закуски, обяд и вечеря в ресторант "South Beach" на брега на морето. За най-малките освен детския клуб в хотел Долфин са предвидени многобройни детски съоръжения, разпръснати на територията на целия комплекс и на плажа, както и нови водни пързалки.

Гранд Хотел Варна  домакин на фестивала Принц и Принцеса на света
netinfo