Водещата на „На кафе” с усмивка си спомня за първото издание на предаването
В подкаста „30 години NOVA” Гала разказва за първите си стъпки в телевизията. „Моя позната се яви на прослушване за предаване и продуцентът ми каза и аз да се запиша. Трябваше да се платят пари – 100 лв. и това бяха единствените пари, които имах тогава”, разказва Гала.

„Харесаха ме защото бях крайно непринудена, естествена, каквато съм, когато си говоря с приятели. По същият начин се държа и на екран”, добавя тя.

Водещата разказва с усмивка за първите години на „На кафе”. „Спомням си как избирахме дрехите за първото предаване”, споделя тя.

Тя споделя, че през всичките години в телевизията предпочита да бъде директна, както в личния си живот, така и със своите колеги в предаването. „Да светва една искра да лумва огън, след това да го потушим и да се обичаме отново”, казва Гала.

Водещата е правила жертви в името на работата. „Нещото, което най-много ми тежи е, че съм жертвала времето, което е трябвало да посветя на детето си и близките си”, допълва водещата.

Новите епизоди на подкаста „30 години NOVA” следете всеки вторник и четвъртък от 12:00 ч. в YouTube канала „Публицистиката на NOVA” и VBOX7.