/ NOVA
Гледайте символа на украинската съпротива утре в „Събуди се“
За първи път Виталий Кличко говори за българска медия. Единствено журналистът Марина Цекова успя да интервюира кмета на Киев, докато защитава територията на украинската столица и не спира да окуражава сънародниците си. Зрителите на NOVA ще чуят разтърсващите думи на символа на украинската съпротива утре само в „Събуди се“.
 
„Виталий Кличко е човек, за когото битките никога не са били чужди. Многократен световен шампион по бокс, рекордьор в книгата на Гинес, милионер и доктор на спорта. Любимецът на милиони сега можеше да живее в охолство, където си пожелае, но го намираме в сърцето на войната. След десетките победи на ринга, днес той води най-тежката битка в живота си – тази за свободата на града, който управлява“ – коментира водещата на „Събуди се“ Марина Цекова.
 
Каква е ситуацията в момента в Киев? Какъв е призивът му към България? Кой му помага в трудните моменти и загубил ли е вече близки хора във войната? - отговорите на тези и други важни въпроси очаквайте утре сутрин по NOVA в ексклузивния разговор на Марина Цекова с Виталий Кличко.
 
Гледайте „Събуди се“ всяка събота и неделя с водещ Марина Цекова от 7:50 до 11:00 часа по NOVA.