Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на истински прецедент. За първи път в историята на шоуто един от Съквартирантите ще се опита да избяга от Къщата. За целта беглецът ще използва специалната капандура на Сашка Васева, а как се стигна до това радикално решение и какви ще бъдат последствията, предстои да разберем.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

По ирония на съдбата, мисията, която имаше за цел да извиси духовно Съквартирантите, ще се превърне в повод за безпрецедентни действия от тяхна страна. След отказа на Сашка да изпъни своята част от поставената задача, Мегз също обяви на звездите, че не може да ходи с монашеските дрехи няколко дни, защото това ще се отрази негативно на бизнеса ѝ. Тази вечер ще видим как дизайнерката ще остане непоклатима в решението си, дори след молбите на останалите и многократните предупреждения от Big Brother, а това ще го принуди да вземе крайни мерки.

Големият брат ще наложи нечувани санкции, а бедственото положение в Къщата ще изправи Мегз пред огромното недоволство на групата.

Мегз
netinfo

В невиждания хаос, който ще завладее Къщата, един от Съквартирантите ще се опита да омиротвори останалите, но в опитите си само ще успее да си навлече гнева на някои от тях. Това ще го накара да вземе крайно решение и той ще избяга през специалната капандура на Сашка Васева. Ще се справят ли звездите с извънредното положение и ще успеят ли да върнат беглеца обратно в Къщата?

Ще пречупи ли тази постъпка непоклатимата Миглена или Съквартирантите ще заживеят на ръба на оцеляването, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Съквартирант
netinfo


Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:


Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Мария напусна Къщата на VIP Brother по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите

Алекс и Влади първи напуснаха VIP Brother 2017 (ВИДЕО)