„Дневникът на Мишо е шампион по продажби у нас
„Дневникът на Мишо е шампион по продажби у нас / netinfo

„Дневникът на Мишо" е една от най-продаваните книги във водещите вериги книжарници у нас. Създадена по мотиви от първите два сезона на първия български уеб тийн сериал „Не така, брат" от продуцентите 7Talents, книгата се нарежда до световните бестселъри в родните книжарници само седмица след своето представяне. „Дневникът на Мишо" от издателство Ciela печели сърцата на младата аудитория с атрактивни истории и колоритни сюжети и така се превръща в безценен наръчник за тийнейджърите.

„Дневникът на Мишо" - отличен с любовта на тийнейджърите

Мишо осъзнава, че е влюбен, но не във Виктория, а в новото момиче в класа - Ива, в новия епизод на „Не така, брат" - „Големият взрив" във Vbox7.com. Отличникът се изправя пред дилемата как да се държи с Ива след първата им целувката. За съвет той се допитва не само до Дидо и Беа, но и до „любимия" му учител - Дочев. За изненада на отличника с IQ 134 никой от тях не вярва, че той наистина е целунал красивата и харизматична Ива. Влюбена ли е тя в Мишо ще научите в новия епизод на „Не така, брат" - „Големият взрив" във Vbox7.com.

Всички, които имат нужда от лесни и ефективни трикове за оцеляване в училище, все още могат да открият „Дневникът на Мишо", в големите вериги книжарници.

Абонирай се за "Не така, брат" - "Големият взрив" всяка сряда в 16 часа във Vbox7.com

Следи новини за "Не така, брат" - "Големият взрив" във Facebook и Instagram