/ БГНЕС
Десетки приятели се събраха пред столичния храм "Св. Св. Кирил и Методий" за венчавката на Волен Сидеров и Деница Гаджева.
 
7 шаферки водят Сидеров и Деница до олтара (ВИДЕО)

Синът им - 2-годишният Волен, ги чакаше пред храма, облечен в черен костюм. Неговият кръстник - Димитър Савов, кумува на новото семейство.
 

БГНЕС


След церемонията двамата влюбени се снима с гостите си пред църквата. А лидерът на "Атака" даде кратко интервю за медиите. "Ще сдобря политическите опоненти, защото сватбата е ден за радост. Днес смятам да бъде денят за оправяне на отношенията в коалицията", заяви Сидеров, цитиран от NOVA.

След това двойката сключи и граждански брак в ресторанта, където ще продължи тържеството.
 

БГНЕС

Сватбата на Деница Гаджева и Волен Сидеров в СНИМКИ

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, ще забавляват гостите. Sред поканените на церемонията е и премиерът Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.
 

БГНЕС


Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от "Атака". През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева.
24 часа