Част от столицата без вода в четвъртък
Част от столицата без вода в четвъртък / netinfo

Във връзка с изпълнение на строително монтажни работи в жк. „Мусагеница” се налага временно прекъсване на водоподаването на 13 ноември 2008 г. от 10.00 до 22.00 часа в жк. „Мусагеница” бл. 100, бл.102, бл. 88А.

При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на адрес: жк. „Мусагеница” ОДЗ до бл.102

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Владая се налага временно спиране на водоподаването на 13 ноември 2008 г. от 10.00 до 22.00 часа в района по ул. „Алеко Константинов” между ул. „Спортист” и ул. „Синчец”

При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на адрес:кръстовището на ул. „Боровинка” и ул. „Тополите”

Във връзка с извършването на тестове за налягането във водопроводната мрежа в жк. „Изток” е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването от 23.00 часа на 13 ноември до 06.00 часа на 14 ноември 2008 г . в района между ул. „Фредерик Жолио Кюри”, бул. „Цариградско шосе”, ул. „Тинтява” и бул. „Драган Цанков”

При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Атанас Далчев” и ул. „Антон П. Чехов”.

Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.