Принц Джордж през 2017 година
Принц Джордж през 2017 година / Gulliver/Getty Images
Само седмица преди принц Джордж да се завърне в училището „Томас Батерсий“, светското списание “Hello!” ни представя новите занимания на малкия принц в едно от най-скъпите училища. Частното училище е за деца между 4 е 13-годишна възраст. Задължителен балет, хор и повече домашни ще бележат новата учебна година на малкия принц.

Принц Джордж през 2018 година
Gulliver/Getty Images

Учебното заведение акцентира силно върху изкуствата, спорта и дейности на открито, така че не е изненада че Джордж ще се сдобие с повече задължения тази година.

Принц Джордж празнува пети рожден ден (ВИДЕО)

Първият ден ще бъде малко стресиращ за кралския представител. Той ще трябва да се запознае с новата си учителка и да се настани в новата си класна стая. Но някои неща ще си останат същите – училищната му униформа, съучениците и приятелите.

Днес е първият ден в училище на принц Джордж. Той ще учи в едно от най-елитните британски училища, където извънкласните занимания са многобройни, а дисциплината затегната. До класната му стая го заведе баща му принц Уилям, а чаровният Джордж изглеждаше сериозен и съсредоточен.
Guliver/Getty Images

През новата година принцът ще изучава наука, история и география. На децата ще се преподава математика, английски и физическо възпитание. Той ще има и повече домашни. Всяка вечер ще трябва да чете по 10 минути.

От раждането до днес: Най-сладките снимки на малкия принц Джордж (СНИМКИ)

Той ще се учи и да рисува с ръка, да пише писма. В учебната програма ще бъде включено изучаването на дните на седмицата, месеците от годината, числата до 20, техните имена и адреси, както и името и адреса на училището.

Принц Джордж – като всяко дете на път с мама и татко (СНИМКИ)

Някои от уроците му по наука ще обхващат растения, животни и сезонните промени. Принц Джордж ще има и религиозно учение. Той ще ходи и на хор, балет и плуване. Първото на Кейт и Уилям ще продължи с изучаването на френски. Към уроците му ще има и такива за личностно, социално, здравно и гражданско образование.

Вижте още снимки на чаровните наследници на Уилям и Кейт:

30 случая, в които Джордж и Шарлот разтопиха сърцата ни (СНИМКИ)

Принц Джордж – като всяко дете на път с мама и татко (СНИМКИ)

Шарлот Елизабет Даяна – малката принцеса на Уилям и Кейт (СНИМКИ)

Уилям и Кейт показаха новородения принц Луи (СНИМКИ)

Фурията Шарлот и срамежливият Джордж (СНИМКИ)

Принцеса Шарлот и принц Джордж - очарователни кака и батко (СНИМКИ)

Кралски приключения: Принц Джордж и принцеса Шарлот по света (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук