Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин и децата им – принц Джордж и принцеса Шарлот на летището в Хамбург при отпътуването към дома
Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин и децата им – принц Джордж и принцеса Шарлот на летището в Хамбург при отпътуването към дома / Guliver/Getty Images, архив
Британските принц Джордж и принцеса Шарлот са любимци на милиони не само в родната си страна, но и по света. Двамата се радват на също толкова обществено внимание, колкото и техните родители – херцозите на Кеймбридж, та ако не и по-голямо.
 
Третият подред по линията за наследяване на британския престол навърши четири години през юли, а сестра му отпразнува втория си рожден ден през май. Въпреки възрастта си двамата впечатляват с външния си вид и дори неведнъж са сочени за пример за стил също както майка им се счита за модна икона. И през тази година малчуганите със синя кръв предизвикаха не една усмивка с поведението си.

Коледният портретна принц Уилям, херцогиня Катрин, принц Джордж и принцеса Шарлот
Gulliver/Getty Images

Какво си пожела принц Джордж за Коледа? (СНИМКИ)

Несъмнено коледният портрет на семейството за 2017-а ще е сред любимите на британците. А присъствието на малките принц и принцеса е с голяма заслуга за това.
 
ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ НАЙ-СЛАДКИТЕ МОМЕНТИ НА ДВАМАТА ОТ 2017-А

Двамата бяха шафери на сватбата на леля си Пипа Мидълтън с Джеймс Матюз през май.

Предлагаме в нашата галерия най-сладките моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот от отминаващата годината
Guliver/Getty Images, архив


11 мъдри правила, по които Уилям и Кейт възпитават децата си

В края на пролетта двамата събудиха умиление при едно от събитията за честванията на рождения ден на кралица Елизабет Втора.  През лятото принцът и принцесата придружиха родителите си при визитите им в Полша и Германия.

Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин и децата им  принц Джордж и принцеса Шарлот при визитата в Полша  17 юли 2017
Guliver/Getty Images, архив


Малкият принц Джордж: Сладък и обаятелен (СНИМКИ)

Камерите уловиха малкият Джордж разтрива сънено очи на червения килим, а принцесата се усмихваше лъчезарно. На път за дома пък Шарлот изневери на кралския протокол, но не и на възрастта си и се разсърди показно, докато брат й определено бе запленен от хеликоптера, който баща му показа.

Първият ден на принц Джордж в училище  7 септември 2017
Guliver/Getty Images

Принц Джордж тръгна на училище, ще изучава балет и дебати (СНИМКИ)

В началото на септември британските медии проследиха първия учебен ден за малкия принц. През януари догодина и принцеса Шарлот ще започне да посещава детска градина.