/ Gulliver/Getty Images
Според филмите и книгите кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от златни чинии и се забавляват цял ден. В истинския живот обаче това не е точно така.

Ето как са възпитани най-известните принц и принцеса – Джордж и Шарлот, децата на Уилям и Кейт.

Разкриха защо принц Джордж винаги е с къси панталонки (СНИМКИ)

Уважавайте труда на всички хора

Правнуците на кралица Елизабет от съвсем малки знаят, че трябва да ценят работата на всеки човек – без значение дали това е майката, която подготвя вечерята или камериерката, която почиства къщата. Джордж и Шарлот са научени, че не трябва да пренебрегват храната на масата и сами да прибират разхвърлените си играчки и дрехи.
 

Prince George spent the day at the Berkshire Petting Club with grandmother Carol Middleton! #PrinceGeorge #CaroleMiddleton

A post shared by Princess Charlotte (@hrhcharlotte_cambridge) on

Семейството е на първо място

Въпреки че е само на 4 години принц Джордж се грижи за по-малката си сестричка, а по думите на Кейт двамата вече са най-добри приятели. От съвсем малки те са запознати с историята на семейството си и често посещават гроба на баба си– принцеса Даяна. Кейт и Уилям също се опитват да прекарат възможно най-много време с децата си. Малчуганите винаги вечерят с възрастните въпреки съществуващите традиции. 

Кралица Елизабет Втора на кралския балкон на Бъкингамския дворец
Gulliver/Getty Images

Всеки има право свободно да изразява своите чувства и мисли

Кейт и Уилям активно развиват емоционалната интелигентност на своите деца. „Като гледам как общуват децата в училище, разбирам, че живеем в абсолютно различно време. Идват поколения, които не се страхуват да кажат нещата, които наистина ги тревожат“, споделя принц Уилям.

4-годишният принц Джордж предизвиква усмивки с поведението си, където и да се появи
Gettyimages

Принц Джордж тръгна на училище, ще изучава балет и дебати (СНИМКИ)

Образованието е много важно


Четенето на книги е сред любимите неща на Джордж и Шарлот. Кейт често ги води да разглеждат изложби и музеи. Любимият им музей е Природонаучният музей в Лондон.

Днес е първият ден в училище на принц Джордж. Той ще учи в едно от най-елитните британски училища, където извънкласните занимания са многобройни, а дисциплината затегната. До класната му стая го заведе баща му принц Уилям, а чаровният Джордж изглеждаше сериозен и съсредоточен.
Guliver/Getty Images

Ето и останалите златни правила на кралското възпитание

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
Bright Side