За много хора домашните любимци са част от семейството. Големи компании различат на тази любов и предлагат какви ли не глезотии, що се отнася до домашните любимци. 

В това отношение големите звезди не пестят средства. Те са готови да похарчат стотици хиляди долари за своите любимци, макар и животинките да не разбират точно тази жертва, пише каналът "Zoo Box" във vbox7. Представяме ви някои от най-ексцентричните звезди в това отношение:

Александър Маккуин

Смъртта на дизайнера изненада всички през 2010 г. Тогава обаче беше разделено наследството му. Над 26 млн. долара си разделиха семейството му, благотворителни организации и ... трите му кучета! Животинките получиха 80 хил. долара. Според завещанието парите са за издръжката на домашните любимци до тяхната смърт.

Бритни Спиърс

През 2016 г. Бритни дава над 30 хил. долара за домашните си любимци. Става въпрос за покупки в зоо магазини, настаняване в хотели и разбира се, ветеринарни грижи. Бритни към онзи момент има пет кучета.
 

Опра

Не е тайна, че телевизионната водеща обожава кучетата си. Тя има цели 20, за които се грижи безрезервно и с много пари! Опра неведнъж вече е казвала, че кучетата съща са включени в завещанието ѝ и ще получат 30 млн. долара!
 

Кайли Дженър

Около Кайли никога нищо не е обикновено. Има общо 9 кучета, както и зайци и птици. Животинките имат свой собствен дом на два етажа, в които има буквално всичко. Дори и климатици. 
 

Парис Хилтън

Тя може би беше първата знаменитост, която използва домашния си любимец за аксесоар. Става въпрос за чихуахуа на име Тинкърбел, като кученцето често блестеше със стилни, маркови и твърде скъпи дрехи. То си имаше своя собствена къща. 
 

Марая Кери

Певицата обича лукса и блясъка и животът на домашните ѝ любимци не прави изключение. През 2017 г. тя сподели, че е дала 200 хил. долара в Англия. Летели са и с частен самолет, като транспортът е струвал 175 хил. долара.