Зрелищен спектакъл на финала на VIP Brother 2017 тази вечер
Тази вечер от 20:00 часа по NOVA е големият финал на VIP Brother 2017! Точно 60 дни след прекрачването на прага на най-известната Къща, един от Съквартирантите ще напусне последен, окичвайки се с приза „Любима звезда на България“. Преди това да се случи, Криско, Нели Рангелова, Фики, Галин и Милица Гладнишка ще се присъединят към финалистите за пет ексклузивни и незабравими дуета.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

VIP Brother 2017 определено ще остане в историята на предаването като един изключителен сезон. Сезон, изпълнен с изненади, неочаквани обрати, тежки скандали, истински приятелства, разтърсващи катарзиси и много любов.

Мегз
netinfo

Преди точно два месеца 18 звезди се впуснаха в предизвикателството, наречено VIP Brother, а днес те са само 5. Тото, Марги, Алекс, Джулиана и Мегз преминаха през тежки изпитания, научиха много за себе си, изпитаха силата на характера си, забавляваха се и се обичаха, а днес един от тях ще спечели най-ценната награда – любовта на публиката.

Джулиана
netinfo

Преди най-важният момент да настъпи обаче, петимата финалисти ще сътворят истински спектакъл за зрителите на NOVA. Всеки един от тях ще влезе в дует с обичан български изпълнител и ще изпее на живо негова емблематична песен, а градусите на доброто настроение ще се вдигнат както в студиото, така и пред малкия екран.

Тото
netinfo

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента „Кой“. Заедно с Марги, нейния вечен хит „Оставаме“ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „Мой стих“. Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „Базука“. Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017.

Маргарита Хранова
netinfo

След като и победителят в любовния сезон на шоуто напусне Къщата, тя ще остане тиха и празна, но само за два дни, защото още в понеделник в 20:00 часа най-желаните звезди ще я напълнят отново за Big Brother: Most Wanted.

Алекс
netinfo

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:

Финалистите на VIP Brother се сблъскват с мнението на своите фенове (ВИДЕО)

Финалистите правят есета на тема „Приключението VIP Brother” (ВИДЕО)

Съквартирантите искат прошка за прегрешенията си във VIP Brother (ВИДЕО)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук