Според народните традиции 40 дни след раждането на бебето се прави т.нар. погача. Това е изцяло женско събиране, на което се сервират само сладки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩🏽👦🏽❤️❤️ @blagogeorgiev_official

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on


Вярна на традициите се оказа младата майка Златка Райкова, която го показа със снимка и няколко видеа в Instagram профила си. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
От тях става ясно, че събитието е било в ресторант, а основните цветове на погачата са били зелен, черен и бял. Сред декорацията се забелязват и надуваеми футболни топки, така че не е тайна какво си представят, че ще бъде бъдещето на малкия Благой неговите родители.
 
"Погача на моята любов. Благодаря на всичките ми приятелки", написа Златка под кадъра. По-късно събитието е полято и с мъжката част от компанията, но в популярен столичен клуб.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вече втори ден ти си моят син, а аз твоята майка! Само мисълта за тебе ме кара да плача! Не знам защо?! Това ли е майчиното чувство, чудя се!? Взеха те за малко, а все едно е цял век! Не знам, защо го пиша дори, просто плача без да спирам и чакам да си пак до мен завинаги! Ти си моето дете ❤️❤️❤️ @blagogeorgiev_official Ти ме направи най-щастливата жена на света! Обичам ви безкрайно Благой и Благой ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on


Благой Джуниър се роди на 30 септември с перфектни мерки - 3 кг и 50 см. Самата Златка сподели, че знаела, че бебчето ще е момче, още когато разбрала за бременността си.
 
По време на цялата си бременност и тя, и бащата, наричали бебето Блажко или Благойчо, така че вариант за друго име нямали. Самият Благой Георгиев пък бил с половинката си от първия преглед при лекаря до самото раждане и включително на него.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤰🏼🤪 #9monthspregnant 🙏🏻

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on


Златка Райкова и Благой Георгиев се сгодиха по време на коледните празници пред очите на най-близките си. Иначе футболистът сподели, че иска да се ожени за Златка още във Vip Brother. Тогава той дори си поиска годежен пръстен, който обаче не влезе в употреба в рамките на формата.