Всички надежди сега са насочени само към есента и тя няма да подведе никого. От първите дни много желани неща ще станат по-близки и по-достъпни за знаците на зодиака. За някои септември ще бъде най-добрият месец от 2019 г. въобще. И ще бъде запомнен с нещо специално. Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 показва кои са те:

Близнаци

Астролозите имат прекрасни новини за Близнаците, защото този знак сега се нуждае от подкрепа. Така че с началото на септември стабилността ще се възцари в живота им. Много проблеми ще се разрешат сами и няма да е нужно да отделяте време и усилия за тях. Наесен ще разцъфнете отново и ще повярвате в себе си, ще получите възможност да подредите личния си живот, както и да се приближите към мечтите си.

Нови предизвикателства, любов или проблеми: Какво готви септември за 12-те зодии? (ВИДЕО)

Овен

Овенът може да започне буквално нов живот, след като свърши лятото. Лятото ви проверяваше в много отношения, а сега е време да изразходвате силите си не за решаване на проблеми, а за издигане нагоре. И есента ще ви даде много шансове. И още – любовните проблеми ще бъдат решени. Ако през лятото отношенията са ви носели само разочарования, то през есента всичко може да се промени драстично.

любов
iStock/Getty Images

Водолей

Щастлив и късметлия във всичко – такъв ще бъде Водолеят през септември. Най-накрая ще успее да се измъкне от натрупалите се проблеми през лятото и да навлезе в нова ера. Септември е началото на всичко ново, така че започнете ново начинание през септември и то ще бъде успешно.

Тайната на щастието за всяка зодия (ВИДЕО)

Стрелец

Първите стъпки към най-успешния им период в живота – това е краят на есента. Но всичко ще започне да се подрежда още през септември. Душевните рани ще се излекуват, ще бъде по-лесно да не се връщате към миналото и да продължите напред.

есен
iStock/Getty Images


И още:

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какво ти е отредила съдбата (СНИМКИ)


Трите зодии, на които съдбата ще помогне най-много през 2019 (ВИДЕО)

Каква е житейската ви мисия според зодията? (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

Edna.bg