Месец септември е своеобразен символ на баланса между лятото и зимата, материята и духа, светлината и мрака. В канала “Кaк дa” във vbox7 може да видите какво вещаят звездите за всеки знак от зодиака:

Овен

Всичко е в детайлите, мили Овни. А периодът е такъв, в който ще взимате важни решения, ще се фокусирате върху здравето си и ще изградите здравословни навици. Необвързаните от вас да се оглеждат особено, защото около пълнолунието този месец ще срещнат човек, който има намерение да остане в живота им за дълго време. 
 
Телец

Този месец за вас ще бъде особено благоприятен в професионален и личен план. Така че независимо дали имате нов проект в работата, или обзавеждате дома, ще ви върви много. Освен това периодът е особено добър за нови начинания, свързани с квалификация. Сега е моментът да запишете езиков курс например.
 
Близнаци

Този месец ще се обърнете към дома, семейството и емоциите си. В средата на месеца ще се изправите пред кръстопът, който ще предопредели какво ще ви се случва до края на годината. Възможно е това да е решение в работата. Бъдете честни със себе си и послушайте сърцето си.
 
Рак

Месецът при вас ще бъде белязан от много енергия, много нови хора и много възможности в професионален план. През втората половина от месеца ще срещнете много нови хора, с някои от които ще създадете трайни приятелства. 
 
Лъв

Нови врати се отварят пред вас, Лъвове! Не позволявайте обаче на характерната ви в последно време раздразнителност да ви попречи. Отделете повече време за семейството си. Във финансов аспект всичко ще бъде наред и най-после ще си отдъхнете.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by autumn (@autumn_season_lovers) on


Дева

Това е вашата част от годината! Новото начало обаче е и нов тест за вас. Вие горите от вдъхновение, амбиция и нямате търпение да поемете в нова посока. Време е да впрегнете всичките си аналитични способности и да решите какво искате от живота си, защото ще имате реалния шанс да го получите. 
 
Везни

Новият месец носи нови отговорности. Няма да се чувствате добре нито на работното място, нито вкъщи. Напрежението, което ще ви се струпа, е наистина много. Но приемете всичко това като изпитание, от което ще излезете по-силни.
 
Скорпион

Много енергия има във вас, Скорпиони! Този месец я използвайте, за да постигнете плануваното в работата и дома. Вие сте перфекционисти, но приемете, че някои неща просто не зависят от вас. Не взимайте необмислени решения.
 
Стрелец

Вашият традиционен оптимизъм ще бъде разклатен през септември. Тук става въпрос за фундаментални ценности, убеждения и чувства. Въпреки това вдъхновението ви бързо ще се върне. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dracula's birthplace in Sighisoara👿 #travel #romania #sighisoara #draculashouse #casavladdracul

A post shared by Ana-Maria🎀 (@any.mary.u) on


Козирог

Периодът е подходящ за нова връзка, но само за онези, които активно търсят такава. Останалите, които имат човек до себе си, по добре да се погрижат за връзките си, защото нещата не изглеждат никак розови там. 
 
Водолей

Ще се фокусирате върху целите си в живота като цяло. Средата на месеца ще ви се изяснят някои неща, които са ви притесняватли. Имате сили да промените положението си, но не се страхувайте от промяната. 
 
Риби

Не прибързвайте в нищо, Риби! Помислете добре във всяка ситуация какво вие лично искате да се случи, а не кое ще бъде най-добро за околните. Тези от вас, които имат някакви съмнения за връзките си, най-добре поговорете с партньора си и изяснете пътя, по който ще продължите заедно или поотделно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t look at me, look at that scenery ! . . . . #lostfiles #scenery #autumn

A post shared by Kristina Rodriguez (@stinarodriguez) on


И още:

Ако сте родени на една от тези дати, мисията ви в живота е много специална (ВИДЕО)

Трите изречения, които описват всяка зодия (ВИДЕО)

Планирай 2019 според зодията си (ВИДЕО)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук