/ iStock/Getty Images
Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно – дамите предпочитат татенцата с леки наченки на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес, пише в. "Дейли стар".
 
Според резултатите от ново проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо собствениците на т.нар. "татково тяло", отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя.

Защо жените харесват по-зрели мъже

Представителките на нежния пол оценявали по-високо собствениците на т.нар. "татково тяло", отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя
Представителките на нежния пол оценявали по-високо собствениците на т.нар. iStock/Getty Images

Допитването на Планет Фитнес, обхванало 2217 души, сочи, че 65 процента от участниците - с 8 процента повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.
 
Разбивката по полове показва, че 51 процента от жените смятат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже. Внушителните 78 процента от дамите вярват, че зад "татково тяло" се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

Ръкостискането предрича брачните перспективи за мъжете
 
Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете "прегръщат" естествената си визия. Седемдесет и девет процента от представителите на силния пол - с 13 процента повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат телесата си такива, каквито са.

И още:

Най-несъвместимите двойки в зодиака (ВИДЕО)


Пет критерия, по които жените избират мъжа до себе си (ВИДЕО)

Цветът на автомобила издава характера на собственика му

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА