В далечна Индия, в строго пазени архиви, от векове се предават от баща на син безчет палмови свитъци. На тях е изписана съдбата на всеки човек - минало, настояще и бъдеще. Колкото и невероятно да звучи хора от цял свят пристигат в Индия, за да научат какви са кармичните им изпитания.

Възможно ли е преди хиляди години някой да е имал достъп дo глобална информация, която  разкрива миналия и настоящия живот, бъдещите прераждания и кармичните уроци, които трябва да бъдат научени.

Има само няколко центъра, където обучени могат да разчитат написаното. Такъв център има в Делхи.

Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник (ВИДЕО)

Палмовите листа се смятат за особен вид астрология. Наади Шастра е форма на хинду астрология, практикувана в Тамил Наду, Керала и съседните региони в Индия. Тя се основава на убеждението, че миналите, настоящите и бъдещите животи на всички хора са били предвидени от хиндуистките мъдреци още в древни времена. В Тамил Наду текстовете са написани основно на езика вателуту, който е древен тамилски.

Създадени са от един риши, наричан агатияр, човек със силно развито съзнание. Агатияр е автор на много мантри в Риг Веда, най-ранният и най-почитан хинду текст.

Босненските пирамиди - древни енергийни генератори или измама

Как е възможно някой преди хилядолетия да е получил достъп до информация за хората, които ще се родят в наше време? Откъде е дошла тази информация? Как е възможно някой да познае името ви и имената на всеки член от семейството ви?

Вижте във видеото мистичното преживяване на екипа на „Без багаж"