Вълнуващи моменти за съквартирантите в мисия „Жива връзка“ (ВИДЕО)

Фенове, близки и приятели подкрепиха съквартирантите броени дни преди финала

Фенове, близки и приятели подкрепиха съквартирантите броени дни преди финала
Броени дни преди големия финал в Big Brother: Most Wanted 2018 всички в Къщата се вълнуват. Днес обаче поводът за вълнение съвсем не е кой ще е победителят, а любимата мисия и на съквартиранти, и на фенове, а именно "Жива връзка".

Уош
NOVA

Big Brother осигури връзка между Къщата и външния свят, а реакциите предизвикаха както умиление и смях, така и гняв и напрежение. Със съквартирантите се свързаха както техните фенове, така и някои от звездните им приятели.

Джулиана Гани
NOVA

Появата на Валентин Кулагин по време на мисията предизвика реакциите на цялата Къща, а думите му, както често се случва, отново уцелиха в десетката на емоцията.

Цецо
NOVA

С кого се видя той и какви реакции предизвика краткото му "гости" на Къщата ще видим довечера в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Златка
NOVA

Освен мисия "Жива връзка", Big Brother възложи на Гъмов тайна мисия. В нея актьорът ще трябва да изиграе всички останали, че владее или поне разбира китайски език и да помага на Съквартирантите си в изучаването му. Защо трябва да научат китайски и как се справи с тайната си задача

Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.