Джони Деп и Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд / Gulliver/Getty Images
Съдебното дело за клевета с главни герои Джони Деп и Амбър Хърд продължава и колкото повече продължава, толкова любителите на пикантерии са по-доволни, тъй като в хода му изникват истини, които всеки техен фен се радва да научи.

По време на процеса в Лондон 57-годишният карибски пират съди изданията от групата „News Group“, нарекли го „побойник на жени“. Той отрича да е посягал на бившата си съпруга Амбър.

„Гардиан“ съобщава, че по време на процеса Джони е бил разпитван дали е ревнувал, когато Амбър е снимала секс сцени и дали се е опитвал да я спре.

Шокиращи разкрития за скандалите между Джони Деп и бившата му съпруга

Джони отвърнал, че „се е чувствал некомфортно от идеята тя да се съблича“, но също така казал, че е насърчавал Амбър да не снима голи сцени, тъй като смятал, че това ще й навреди да бъде взета насериозно като актриса.

„На г-жа Хърд й беше неприятно да бъде смятана за сексуален обект и се надяваше да прави по-добри филми без толкова голи сцени”, казал Джони в съда.

Джони Деп призна за наркотиците и нервните изблици, но не и че е посягал на Амбър

Адвокатите на Амбър твърдели, че Джони се е опитвал да контролира живота й, като например какво да облича. Той отвърнал: „Е, никога не бих й казал какво да облече, но със сигурност ще спомена, ако ми се струва, че е облечена изцяло срещу онова, което ми е казала, че желае, за да бъде приета сериозно като актриса."

Обвиненията за намеса в кариерата на Амбър Джони коментирал с думите, че тя самата не е искала на нея да се гледа просто като на хубавото момиче и не е искала повече да показва гърдите си или да бъде гола във филм.

Джони Деп разменя тежки обвинения с бившата си съпруга

„И аз казах: „Не е нужно.“ Тя искаше моя съвет и аз й го дадох. За съжаление, или за щастие, тя продължи да прави един и същи тип филми, но аз си мислех, че струва повече“.

Джони свидетелства също пред съда, че Амбър го е ударила, след като научила, че е загубил огромна сума пари.
БГНЕС