/ Gulliver/Getty Images
Холивудската звезда Джони Деп писал на стената с кръвта от отрязания си пръст по време на продължила три дни жестока семейна кавга с бившата си съпруга Амбър Хърд, стана ясно от показанията на актрисата пред лондонския съд, който гледа делото на Деп срещу в."Сън" за клевета, съобщи Ройтерс.

Джони Деп призна за наркотиците и нервните изблици, но не и че е посягал на Амбър

В третия ден от делото, което се очаква да продължи три седмици, Деп каза, че е имал нервни сривове по време на скандала с Хърд, но отрече да я нападал и я обвини, че е отразяла пръста му, като хвърлила бутилка водка към него.

В писмени показания Хърд твърди, че Деп сам отрязал пръста и тя дори не била в стаята, писа "Дейли мейл".

Тридневната тежка свада се разиграла през март 2015 г. в Австралия, където Деп снимал филма "Карибски пирати", месец след сватбата му с Амбър Хърд. Актрисата отишла при него от Лондон, където снимала с Били Боб Торнтън. Деп обаче я ревнувал от екранния й партньор тогава и изпаднал в тежко опиянение, а тя изпаднала в ярост, защото той прекалявал с алкохола и вземал наркотици.

Джони Деп разменя тежки обвинения с бившата си съпруга

Защитата на "Сън" прочете показанията на актрисата, според които Деп я удрял по лицето, блъснал главата й в хладилника, стискал шията й и й казал, че ще е лесно да счупи врата й.

Деп категорично отхвърли обвиненията. Той не отрече двамата да са се карали тежко, но според него причината била, че той поискал от Хърд да подпишат следбрачно споразумение.
БТА