VIP Brother 2 започна. Чакаме сватба в Къщата
VIP Brother 2 започна. Чакаме сватба в Къщата / netinfo

VIP Brother този път наистина е VIP! В Къщата на Big Brother в Бояна влязоха 12 от най-известните българи. Вярно, че за двама, трима може да се спори колко са популярни, но останалите наистина са сред любимците на зрителите.

Китаеца и Азис са съквартиранти с номера 1 и 12. Ники / Китаеца / влезе първи в Къщата, а неговата “съпруга” Васко / Азис / прекрачи прага й последен.

Другата семейна двойка във VIP Brother 2 са водещата на предаването “Горещо” Венета Райкова и участникът от първия Big Brother Тишо.

В риалитито участва и победителят от първия сезон на Big Brother Здравко. Преди да влезе в Къщата той призна, че отново се е разделил с приятелката си Христина, а след това й предложи брак пред телевизионните камери. Неговата постъпка може да ни направи свидетели на първата сватба в шоуто в България. Христина ще даде своя отговор в петък. Ако той е “да” Здравко и Христина трябва да сключат брак преди 1 април. След тази дата ще бъдат първите номинации в Къщата.

В нея са затворени още фолкпевицата ДесиСлава, актрисата Катерина Евро, музикантът Калин Вельов, Мисис България 2003-та Маги Желязкова.

На фона на тази компания малко странно стои певицата Петя Павлова, по-популярна като Пети Пол. Тя прекара доста години извън България и може би затова не е разпознаваема веднага.

На съквартирантите им беше трудно да разгадаят и мъжа, влязъл в Къщата под номер 3. Това е единственият политик в компанията, макар и със скандална слава. Става дума за варненския общински съветник Веселин Данов, син на покойния шеф на Конституционния съд Христо Данов.

В Къщата е и българската Ана Никол Смит. Така е известна младата Росица Новева. За нея не се знае много, но всички са чували за най-близкия човек в живота й – милионерът Иван Зографски. Росица е на 27 години, а г-н Зографски на 97!

При откриването на шоуто в Къщата не влезе дете, но слухът, че това ще се случи по-нататък още е валиден.

Във втория сезон на VIP Brother номинации ще има два пъти седмично. Шоуто ще продължи до 23 април.

Наградата е двойно по-голяма от тази в първия VIP. Този път победителят ще получи 100 000 лева.