Виктория Бекъм иска да облича Анджелина Джоли
Виктория Бекъм иска да облича Анджелина Джоли / снимка: Reuters, архив

Виктория Бекъм би искала да облича Анджелина Джоли. Бившата певица, преквалифицирала се в моден дизайнер, е създавала дрехи за много знаменитости, сред които Деми Мур, Ел Макферсън и Дженифър Лопес, но е категорична, че за нея ще бъде привилегия, ако Джоли облече нейна рокля на голямо събитие.

„Бих искала да видя Кейт Босуърт и Анджелина Джоли в моя рокля, и, разбира се, Мишел Обама”, сподели Виктория в отговор на въпрос кои звезди би искала да облича. „Възхищавам се също така на стила на Тилда Суинтън, тя е непредвидима и не се страхува да бъде индивидуалистка. Мечтая си да я обличам”, допълва г-жа Бекъм.

И макар че предпочита да създава дрехи за знаменитости със стегнати тела като Анджелина и Кейт, Виктория неотдавна разкри, че новата й колекция е за „жени със закръглени форми”, пише БГНЕС. 36-годишната красавица, която показа петата си колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември, съобщи, че новата й колекция от рокли е предназначена да помогне на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин.