На трети януари Венера преминава от Водолей в Риби. И това ще продължи в рамките на един месец- до четвърти януари.

Венера е планета, изключително хармонизираща сферите от рождения ви хороскоп, с които е свързана, а също и домът, в който се движи към дадения момент. За да разберете къде е това, е необходимо да видите къде във вашият хороскоп е знакът Риби, което се определя от вашият асцендент, тоест от върха на първият ви дом.

Това е мястото, където ще можете да се радвате на баланс и положителен развой на събитията през периода.

Астролог: Бъдете добри, щедри и давайте от сърце през 2017 година

Венера се свързва с любовта, партньорските отношения, финансите и изкуството.

С Венера можем да печелим доверие и да се харесваме на околните, да изглаждаме по-напрегнати ситуации.

Риби е знак на духовното, на състраданието, саможертвата, добротата, но също и на илюзиите, измамите, изпадането в зависимост. Дълбочината на чувството, която водният елемент дава и активността на вътрешния свят, чиито израз е богатото въображение през периода е най-добре да се изразят чрез някаква форма на изкуство, като хоби или работа, не е толкова важно. Важното е да присъства.

Темите за доверието, състраданието, проявата на милост и доброта ще бъдат актуални. Темите за отдадеността и споделеността. Това е време за романтика, дълбоки отношения и отново- занимания с изкуство.

Какво вещаят звездите за 2017 година?

В същото време е необходимо да се внимава, защото е възможно през периода границата между реалност и фантазия лесно да се размива.

Стремете се да не идеализирате близките до сърцето си хора, за да не се разочаровате. Не премълчавайте и не изкривявайте истината.

Вдъхновете се от нещо или някой и го изразете по свой собствен начин - с чувство и капка вълшебство!