Чували ли сте вица, че в една дамска чанта има всичко друго, но не и ред? Ако отговорът е „Да", и ако често ви се случва да си го повтаряте наум, докато търсите за пореден път някоя вещ на дъното на чантата си, разбираме ви много добре.

Освен неразборията в чантите обаче, дамите често имат и друго оплакване - в желанието си да не пропуснат нещо важно, понякога взимат половината си покъщина и я слагат в чантата, а след това багажът им тежи цял ден.

Статистически проучвания дори сочат, че една дамска чанта може да тежи от 1,8 кг до цели 3,5 кг.

А представете си какво остава за плажната чанта, в която трябва да поставим още повече и по-обемни принадлежности.

Важно и плажно Как да оптимизираме плажната чанта
netinfo
Ето защо в новото видео от канала Natali's Beauty откриваме няколко много полезни съвета за това как да изберем плажната чанта и съдържанието ѝ, така че да имаме всичко необходимо за спокойни дни на плажа и под слънцето.

1. Изберете голяма чанта, в която да можете да побирате всичко необходимо за плажа. Спрете се на чанта с меки и удобни дръжки, които да не прежулват дланите ви.

Три красиви прически за лятото и как да ги направим

2. Спрете се на мека плажна кърпа от естествена материя, която бързо попива влагата и съхне лесно на слънцето. Един добър съвет е да изберете по-голяма кърпа, така че спокойно да можете да полегнете на плажа, без притеснение, че кърпата ви ще е постоянно осеяна с пясък.

3. Спрете се на плажно мляко с висок слънцезащитен фактор, за да не изгорите първия ден на плажа. Мажете се периодично и с дните почивка бихте могли да смъквате фактора и да пристъпите към масла за красив бронзов тен.

Осем начина да се справим със слънчевото изгаряне

4. Ако носите телефон или таблет на плажа, уверете се, че калъфчето ви е с плътен цип и ще защити техниката от пясък, който може да надраска тъчскрийна.

5. Бихте могли да вземете и още един несесер, в който да сложите балсам за устни, ластик за връзване на косата, мокри кърпички, салфетки, дори пари, ключове и други нужни дребни вещи, така че да не загубите нещо и във всеки един момент да знаете къде са нещата ви.

Как да постигнем красив и здравословен тен през лятото

6. Слънчевите очила носете в голям и твърд калъф, за да не влязат песъчинки и да не надраскат стъклата. Освен това, ако някой седне на чантата ви, очилата няма да се счупят.

7. Не пропускайте забавленията - тесте карти с тефтер и химикал за записване на резултати, табла или „Скрабъл" за плаж - не са неща от първа необходимост, но със сигурност ще ви развличат.