В горещите летни дни красивата, здрава и дълга коса за жените понякога може да се превърне в истински ужас и ад - тежест, задушаване, допълнителен фактор за изпотяване на врата, красивата грива понякога трябва да бъде укротена.

Летните прически - небрежни, но шик

Ако имате нужда от няколко добри идеи за актуални прически за лято 2016 - за плажа и уикенда, за офиса и за вечерно излизане с приятели или половинката, новото видео от канала Natali's Beauty дава няколко предложения.

Забавна прическа за уикенда и плажа

Напръскайте косата със спрей, който има UV защита и ще предпазва косата ви от вредните слънчеви лъчи, а освен това ще спомогне и за стилизирането на косата.

След това разделете косата на две равни части. Вържете двата сектора на две стегнати високи опашки. Сплетете всяка опашка на плитка, а плитката завъртете на кравайче и подпъхнете в ластика. Накрая наместете двете рогчета, за да бъдат еднакви.

Така си гарантирате, че косата ще стои високо, няма да пада и да ви дразни, а защото е стегнато вързана и прибрана, няма и да се развали от вятъра и водата.

Супер лесна рибена кост

Втората прическа е стандартната рибена кост, но ето и най-лесния начин да си я направим. Обикновено дамите страдаме от това как точно да я започнем. Затова отделете един централен сектор от косата си под формата на триъгълник и го завържете с безцветно малко ластиче. След това отделете още два сектора - по един от двете страни и прехлупете трите кичура един през друг. Така е най-лесно прическата да бъде едновременно лесна за започване, но и красива като визия. След това към всеки страничен кичур добавяйте по малко коса и премятайте последователно. Прическата е много красива, страшно ефектна и изключително лесна. Ако не ви се получи от първия път, не се плашете, опитайте още няколко пъти и усъвършенствайте уменията си.

Готиното е, че накрая, когато я пуснете, тя ще бъде много красиво начупена и ще можете да се порадвате на новия визия в следващите часове.

Каш - Перфектният романтичен нисък кок

Тази прическа е страхотна и много романтична. Перфектна е както за плажуване, така и за по-късно плажно парти. А всъщност се прави толкова лесно. Разделете косата на 2 сектора и вържете опашките отзад ниско на тила. След това всяка опашка сплетете на плитка и фиксирайте с ластиче. Махнете първите две ластичета в основата. Сега преметнете двете плитки една през друга и фиксирайте с няколко фибички.

Ето ви лесен, красив и много бърз нисък кок - перфектната романтична прическа.

Три красиви прически за лятото и как да ги направим
netinfo