Ваня, Ирина, Йоана, Пламен и Павел показват своето друго „аз“
Ваня, Ирина, Йоана, Пламен и Павел показват своето друго „аз“ / Нова тв

Тази вечер един от петте номинирани Съквартиранти ще напусне завинаги VIP Brother 2013. След тежките Номинации „очи в очи“ звездите изостриха до крайност своите отношения и редът в Къщата беше окончателно разрушен. Номинирани тази седмица са Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Йоана, Пламен и Павел Чернев.

След като причините за техните Номинации бяха оповестени пред всички Съквартиранти, BIG Brother реши да постави индивидуални задачи, чрез които всеки да се представи с друго лице в Къщата.

Политикът Павел Чернев ще трябва да се превърне от личност с възпитание и добри обноски в човек с лоши навици и миризма на „раздразнен скункс”. За тази цел той ще разполага със специален ароматизатор, както и допълнителни аксесоари. При успешно изпълнена Мисия Съквартирантите и Павел ще получат подарък, който ще подобри бюджета на всички.

Коравосърдечието и демонстрираният авторитет бяха причините за Номинацията на Ваня Червенкова. Поради това задачата й ще се превърне в серия от тежки и драматични избори в Изповедалнята. Тя ще трябва да избира между собствените си желания и тези на другите в Къщата.

Певицата Ирина Флорин беше Номинирана за изгонване от Съквартирантите поради факта, че не се разкрива достатъчно и не общува с останалите в Къщата. BIG Brother ще предизвика Ирина, като я накара да се социализира, общувайки с максимално голям брой от звездите в Къщата. За тази цел тя трябва да изкопчи от всеки свой събеседник история или факт, които не са споделяни до този момент. По телефона Ирина ще получава въпроси относно Съквартирантите, като ще трябва да отговори с интересна новина.

Йоана ще трябва да покаже колко вярна е всъщност на най-добрия си приятел BIG Brother, изпълнявайки различни желания, диктувани през скрит микрофон. Тя ще трябва да пуска лъжлива информация за себе си и Пламен, да задава въпроси и да търси провокации сред Съквартирантите.

През това време атакуваният от Съквартирантите Пламен ще трябва да говори без дори да може да си поеме въздух, до получаване на второ нареждане. Стратегът на Къщата този път ще остане изненадан, защото ще получи неочаквани предизвикателства от BIG Brother и останалите участници.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат Павел Владимиров в ролята на защитник на Пламен, Елена – сестра на певицата Йоана, кметът на Каварна Цонко Цонев в защита на политика Павел Чернев, журналистката Кристина Патрашкова в ролята на защитник на Ирина Флорин, както и Мис България 2009 Антония Петрова в защита на Ваня Червенкова.

VIP Brother 2013 предлага едно истинско предизвикателство на своите Facebook фенове. Най-верните почитатели на шоуто ще могат да спечелят VIP вечеря за петима или пък приключенска VIP вечер за десет души. Всичко, което трябва да направят за тези награди, е да запознаят VIP Brother 2013 със своите приятели.

Новата мисия за верни почитатели на шоуто ще продължи до края на месец октомври, а всички, които искат да се включат в играта, могат да го направят на: http://on.fb.me/HcBeXN