В Лас Вегас ще се радват на восъчно копие на Ники Минаж
В Лас Вегас ще се радват на восъчно копие на Ники Минаж / снимка: Guliver/Getty Images

Ръководители на Музея на мадам Тюсо в Лас Вегас обориха слуховете, че ще преместят на друго място восъчното копие на рапърката Ники Минаж, съобщи Контактмюзик.

Появиха се слухове, че оплаквания по повод скандалната восъчна фигура, която изобразява Ники Минаж на четири крака, са накарали ръководители на музея да се отърват от въпросния восъчен двойник.

Представители на Музея на мадам Тюсо обаче настояха, че експонатът е прекалено популярен, за да бъде местен. Персоналът в музея бе принуден да засили наблюдението над восъчния двойник на Ники Минаж, след като установи, че посетителите си правят непристойни снимки с него.

Копието от восък
на Минаж е моделирано по екзотичния клип към хита й „Anaconda” и представя изпълнителката в поза на четири крака с „щръкнали във въздуха” пищни задни части.

От веригата музеи на Мадам Тюсо винаги са поощрявали снимките с восъчните двойници на известни личности, за да получат посетителите „интерактивно и по-наситено изживяване”, но не пропускат да напомнят, че отношението към скулптурите от восък трябва да бъде почтително.

Източник: БТА