Топ модни трендове за лятото с DIONA (ВИДЕО)

Лятото е сезон, в който можем да развихрим въображението си и да експериментираме с по-смели решения за свежата си, лятна визия. В новото си видео бюти влогърът Наталия от Natali’s Beauty заедно със своя специален гост - рапърката и актриса от уеб сериала „Следвай ме“, Diona, показват какви са горещите тенденции и аксесоари за Лято 2017.

7 съвета за 7 минути, за да изглеждате красиви

Наред с гривните от естествени камъни, които в комбинация с летни рокли стоят страхотно, към бижутата си това лято задължително трябва да добавите сребърните аксесоари, които са особено актуални за тази година.

Последен писък на модата: Паунови вежди (СНИМКИ)

Цветните, големи и по възможност много на брой аксесоари също са топ тренд за лятото като тук влизат както гривни, така и часовници.

Освежете гардероба си и с няколко цветни и свежи фишута, които бихте могли да връзвате както на главата, така и на шията, ръката и дори на чантата си, ако се стремите да постигнете по-елегантна визия. Едно красиво фишу винаги допълва по чудесен начин дори и наглед по-обинковените чанти.

Тенденции в грима, които трябва да се забранят със закон (ВИДЕО)

Що се отнася до обувките – абсолютен хит това лято са сандалите с помпони, както и обувките с високи, удобни и дебели токове.

Какво още трябва задължително да имате в гардероба си това лято – вижте във видеото!