Том Круз
Том Круз / Gulliver/Getty Images
Том Круз се връща към снимките на филма „Мисия: Невъзможна“, само че те няма да продължат както първоначално беше предвидено – във Венеция - а във Великобритания, съобщава „Контактмюзик“. Това се случва след като правителството даде зелена светлина за възобновяване на производството на филми.
Очаква се да бъдат продължени снимките на седмата и осмата част от екшън поредицата, които бяха спрени през март заради глобалната пандемия от коронавирус.

Том проведе видеоразговор с министъра на културата Оливър Даудън, който потвърди, че създателите на филми са освободени от карантинните правила за пристигащите от определени страни. Актьорът обясни как това ще позволи на блокбастъра да възобнови снимките в студията на „Warner Bros“ в Лийвсдън, Хартфордшир.
 

Доудън написа в Туитър: „Новото освобождаване от наредбите за карантина за създателите на филми означава, че можем да започнем отново да правим най-добрите блокбастъри. Страхотно бе да говоря с Том Круз миналия уикенд за това как камерите отново ще заработят за „Мисията: Невъзможна 7“.''
Политикът добави: „Най-големите световни блокбастъри и телевизионни предавания от висок клас се правят във Великобритания“.

Актьорите и екипът на проекта ще трябва да работят в отдалечено и затворено пространство и трябва да пътуват само до тяхното място за настаняване и мястото на снимките, като не им е позволено да посещават обществени места.

Круз, 58-годишен, е забелязан през последните дни да демонстрира своите мотокрос умения и да лети с хеликоптер около провинция Оксфордшир в подготовка за завръщане към ролята на Итън Хънт.

Саймън Пег също е готов с ролята си на Бенджи Дън в предстоящия филм и разкри, че има желание да участва в новия космически проект на Круз.

50-годишният актьор каза: „Бих искал да отида в космоса, би било невероятно! Но трябва също да се помисли и за семейството и безопасността. Том никога не прави нищо безразсъдно и всичките му каскади са щателно проектирани, репетирани и обмислени. Ако го направи, ще бъде наистина безопасно.“
БГНЕС