/ БТА
В лентата българката играе първата съпруга на милиардера - Ивана Тръмп
Мария Бакалова изглеждаше зашеметяващо на червения килим за премиерата на филма "Стажантът" по време на Филмовия фестивал в Лондон.
 

Мария Бакалова
БТА


Българката играе ключова роля в лентата, която разказва за ранните години на Доналд Тръмп. Мария се въплъщава в ролята на първата съпруга на бившия американски президент - Ивана. Именно тя е майката на по-голямата част от децата на милиардера.

Мария Бакалова опроверга The Guardian: Не съм наричала Тръмп най-порочния човек на века
 

Мария Бакалова
БТА

 

Мария Бакалова
БТА


Ролята в "Стажантът" е най-значимата за Мария Бакалова след големия й пробив в Холивуд с "Борат 2". Само преди ден името на актрисата бе замесено в политически скандал от британския The Guardian, който цитира българката да критикува Доналд Тръмп. Първоначално изданието излезе със заглавие, в което Мария нарича кандидат-президента на републиканците „Един от най-злите хора на нашия век“.
 

Мария Бакалова
БТА


По-късно The Guardian смени заглавието, след като от екипа на Бакалова опровергаха тя да е произнасяла тези думи в интервю пред журналиста Емин Санер.

Предоставен е запис от интервюто, от което става ясно, че тези думи са казани за адвоката на бившия президент Рой Маркъс Кон.

Мария Бакалова
БТА


„Гардиън“ промени заглавието и същото беше направено и от другите медии, които са публикували материала.

Филмът „Tриумф“ с Мария Бакалова ще се бори за „Оскар”

Истинските думи на Мария Бакалова за Тръмп са, че това не е политически филм и хората са многопластови.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня